Despre Noi

Misiunea noastră

Ca toate companiile care se respectă avem și noi o misiunea a noastră.

Noi ne dorim să aducem o schimbare spre bine a web-ului moldovenesc. Dorim să cooperăm cu cele mai interesante și inovatoare companii pentru a le dezvolta site-uri care indiscutabil v-or contribui pozitiv la imaginea firmei.

Echipa noastră

DesignWeb-team_member-photo

Andrei josanu

CEO, Founder
DesignWeb-team_member-photo

Sergiu Pascaru

Developer, Co-Founder
DesignWeb-team_member-photo

Diana Draganova

Designer
DesignWeb-team_member-photo

Mihail Cojocaru

Developer

Procesul de lucru

Punem bazele companiei noastre.

Așa cum se spune de la început a fost cuvântul. Noi nu ne-am abătut de la principiul utilizat ani întregi și ne-am pus gândurile pe foaie așa cum face managerul nostru de proiecte. Planificările sunt ca o hartă care ajută corabia să-și găseasca drumul spre țărm prin bezna nopții și ceața densă. Baza e pusă, mergem mai departe.

Identificarea task-urilor

Avem un manager de echipă destul de experimentat care ne arată nouă cum se fac lucrurile în cadrul unui proiect. După indentificarea task-urilor pe termen scurt și lung dăm start lucrărilor fără pic de șovăială.

Procesul de creare a site-ului jantic.md

În cadrul proiectului „jantic.md” am avut posibilitatea de a experimenta și a creea lucruri noi, rezultatul este unul bun și asta deoarece clientul a avut încrederea totală în echipa noastră! Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre crearea site-ului jantic.md vă invităm să accesati blogul nostru.

Participare la eveniment cu tematica „Un Landing Page corect. Secretele site-urilor care vând!”

Lumea e în plină schimbare, marketing-ul la fel, și anume din acest motiv trebuie mereu să găsim surse noi de inspirație. Participarea la evenimentul „Un Landing Page corect, Secretele site-urilor care vând” a fost unul destul de interesant și util pentru noi. Detalii pe blogul nostru!

ce spun clienții despre noi