Joomla! CMS

Cum facem?

Operăm cu cel mai premiat CMS din lume pe nume Joomla! CMS.

Deoarece suntem pasionați de acest soft care este unul destul de calitativ și popular pentru a permite elaborarea site-uilor într-o manieră mai simplă și economă ca timp și bani.

Serviciile propuse

Propunem un spectru larg de servicii pentru CMS Joomla!

Setăm site-uri Joomla

Dacă aveți deja un site instalat pe CMS Joomla sau doriți unul nou pe acest CMS atunci noi putem să venim în ajutor pentru orice necesitate a dvs.

Elaborăm template-uri Joomla

Acest tip de serviciu este unul mai specific și mai apropiat persoanelor din domeniu dezvoltării web. Deci pe baza .psd-ului v-om creea un template pentru CMS Joomla 2.x și 3.x. Pentru detalii vizitați portfoliul nostru sau contactaține prin formularul de concact sau direct la tel.

Promovăm site-uri Joomla

Deoarece lucrăm mult cu CMS Joomla știm bine cum trebuie de setat ca să avem rezultate maxime în motorul de căutare Google, deci într-un cuvând promovăm site-uri Joomla!

Construim componente, pluginuri și module adiționale

Deseori sunt necesare componente adiționale mai specifice pe care nu le putem găsi chiar și contra plată. În acest caz putem să vă venim în ajutor cu oferirea serviciului de elaborare a componentelor pluginuri-lor și a modulelor desigur.

Despre Joomla! CMS

Joomla! Este una dintre cele mai premiate Sisteme de Management al Conținutului (CMS - engleză) care vă permite site-uri web și aplicații on-line destul de puternice. Mai multe aspecte precum extensibilitatea și ușurința de utilizare au făcut din Joomla! Unul dintre cele mai bune sisteme CMS de tip open source care este disponibil pentru toată lumea. Mai multă informație despre Joomla! CMS aflați pe blogul nostru.